Bouw Compleet Hardenberg komt met krachtige beurscombinatie

Bouw Compleet Hardenberg gaat zich nog meer profileren als dé vakbeurs voor Noord- en Oost-Nederland op het gebied van bouw. Daarom combineert Evenementenhal deze vakbeurs met Interieurbouw Vakbeurs en de S.G.A. Vakdagen. Zo ontstaat er een krachtige beurscombinatie. Verder breidt Bouw Compleet Hardenberg uit met een speciale ruwbouwhal. “Door de combinatie met Interieurbouw Vakbeurs en S.G.A. Vakdagen spreekt Bouw Compleet een veelzijdige doelgroep aan. Hierdoor ontmoeten exposanten een breder publiek met een kleurrijke vertegenwoordiging van geïnteresseerden uit de afbouw- en renovatiewereld en profiteren zij van extra bezoekers”, legt Melissa Ooms uit namens Evenementenhal.

Nieuw: ruwbouwhal
Bouw Compleet Hardenberg breidt dit jaar uit met een ruwbouwhal. Exposanten krijgen hier de mogelijkheid om op een vakgerichte manier deel te nemen aan de beurs.

Exposanten en de markt zijn positief
Bouw Compleet Hardenberg verwelkomt elke editie ruim 16.000 vakspecialisten uit de bouwwereld. Inmiddels hebben zich al vele exposanten ingeschreven voor de vakbeurs, waaronder Probin, Hakron en Brouwer. “De markt ontwikkelt zich positief en de belangstelling voor beurzen neemt weer toe. Tijdens Bouw Compleet Hardenberg zijn wij met een 40-tal sterke partners aanwezig. Denk aan specialisten op het gebied van gereedschappen, bevestigingsmaterialen, hang- en sluitwerk, maar ook industrieel gereedschap”, laat Probin weten.
Aanvullende beursinformatie
Bouw Compleet Hardenberg vindt plaats op 11, 12 en 13 oktober 2016. Meer beursinformatie is te vinden op: www.evenementenhal.nl/bouwcompleet .