Het Glasplein

Bouw Compleet Hardenberg wordt dit jaar gecombineerd met Schilder, Glas en Afbouw (S.G.A.) Vakdagen en Interieurbouw Vakbeurs op 11, 12 en 13 oktober. Daarbij breidt S.G.A. Vakdagen uit met een nieuw Glasplein. “Door de beurscombinatie ontmoeten exposanten een breder publiek met een kleurrijke vertegenwoordiging van geïnteresseerden uit de schilders- en glasbranche en profiteren zij van extra bezoekers”, zegt Sanne Kanter namens Evenementenhal.

Nieuw: Het Glasplein
Nieuw op S.G.A. Vakdagen in Hardenberg is het Glasplein. Een concept waarbij ondernemers uit de branche bezoekers op een interactieve manier over de markt informeren. Het Glasplein is gestart op S.G.A. Vakdagen Gorinchem en is nu wegens succes ook gerealiseerd in Hardenberg. Belangstellenden voor het Glasplein kunnen contact opnemen met Sanne Kanter (tel.: 0523-289896, e-mail: sannekanter@evenementenhal.nl).

Aanvullende beursinformatie
De gecombineerde vakbeurs vindt plaats op 11, 12 en 13 oktober in Evenementenhal Hardenberg. Bouw Compleet, S.G.A. Vakdagen en Interieurbouw Vakbeurs Hardenberg zijn te bezoeken van 14.00 tot 22.00 uur. Aanmelden als exposant kan eenvoudig online via de site.