Emco e-scooters op beurzen Ecomobiel en Intermot

De divisie e-scooters van emco neemt deel aan de Nederlandse vakbeurs Ecomobiel, het platform voor duurzame innovatie en mobiliteit, en de Duitse consumentenbeurs Intermot. De vakbeurs Ecomobiel wordt op 4 en 5 oktober gehouden in de Brabanthallen te Den Bosch. De Duitse beurs Intermot is van woensdag 5 oktober t/m zondag 9 oktober in de Köln Messe te Keulen.

Elektrische scooters zijn de toekomst. Uit oogpunt van duurzaamheid, veiligheid, geluid en veel lagere exploitatiekosten in vergelijking met scooters met verbrandingsmotoren. Voor professioneel gebruik, zoals verhuur, bezorgen en groene mobiliteit biedt emco vier modellen, die elk naar behoefte zijn uit te rusten voor zijn taak. De indrukwekkende prestaties zijn te danken aan het perfecte samenspel van de drie belangrijkste componenten: accu- met accumanagementsysteem, controller en motor. De innovatieve emco technologieën zorgen voor een hoge efficiëntie, krachtige rijprestaties en lange actieradius. Alle componenten zijn volledig engineered by emco. Daarnaast staat de haast vanzelfsprekende Duitse kwaliteit altijd garant voor degelijkheid en betrouwbaarheid.

400 dealers in Europa
Ook in de verkoop maakt emco tempo. In slechts anderhalf jaar lukte het emco om een effectief dealernetwerk op te bouwen. Momenteel verkopen ca. 400 dealers, verspreid over Europa, de stijlvolle elektrische scooters. Dankzij hun veelzijdige en voordelige toepassingsmogelijkheden worden de e-scooters naast de consumentensector, steeds vaker ingezet voor zakelijke toepassingen. Bijvoorbeeld als bezorgscooter, t.b.v. duurzame mobiliteit en als scooter in de verhuursector voor recreëren en plezier.

Ecomobiel: stand 03.E017.
Intermot: Hal 5.2, stand B016/C017.