Nieuw kantoorpand Wolf Energiesystemen

Wolf Energiesystemen is in de afgelopen jaren enorm gegroeid, onder andere door uitbreiding van het leveringsprogramma. Om ruimte te geven aan de verdere groei en toekomstplannen betrok Wolf per 1 juli 2016 een nieuw kantoorpand.

Met ingang van 1 juli wordt het nieuwe bezoek- en postadres:
Europa-allee 6
8265 VB KAMPEN
Gelijktijdig met deze verhuizing verandert de officiële B.V.-naam van Wolf Klimaattechniek B.V. naar Wolf Energiesystemen B.V. gelijk aan de handelsnaam die al enkele jaren gehanteerd wordt. Ook de leveringsvoorwaarden zijn herzien en aangepast om deze toegankelijker en klantgerichter te maken.  Telefoonnummers en mailadressen blijven ongewijzigd. U kunt deze volledig nalezen op de website; www.wolf-energiesystemen.nl/contact. 

Wolf Energiesystemen is een systeemaanbieder van energiebesparende klimaatoplossingen. De energiebesparende concepten, bieden een oplossing op het gebied van luchtbehandeling, ventilatie, verwarming en koeling. Het leveringsprogramma bestaat onder ander uit luchtbehandelingskasten, hoog rendement warmteterugwinunits, dakcentrales, ventilatieproducten, warmtepompen, CV-ketels en zonne-energiesystemen.