Dow Water & Process Solutions hoofdsponsor Aquatech Amsterdam

duurzame waterscheiding- en zuiveringtechnologieën en een business unit van The Dow Chemical Company (NYSE: DOW) is hoofdsponsor op de aankomende editie van Aquatech Amsterdam (3-6 november). Het bedrijf presenteert zijn geavanceerde productaanbod evenals de ‘Dow Talks’ in de Dow Dome met experts uit de industrie.

Alexander Lane, EMEA Commercieel Directeur, Dow Water & Process Solutions: “We kijken uit naar onze actieve rol op deze beurs om bezoekers de vele voordelen te tonen die het gebruik van de technologie van Dow Water & Process Solutions oplevert als onderdeel van geïntegreerde oplossingen. Het is een voorrecht om te mogen samenwerken met onze partners op Aquatech om iedereen bewuster te maken van een van de belangrijkste sectoren ter wereld – water.”

Via diverse interactieve kanalen toont het bedrijf zijn geavanceerde productassortiment en zijn ‘Where solutions flow’. Via de Dow TouchPoints kunnen bezoekers ter plaatse kennismaken met het brede aanbod aan producten – het meest complete portfolio van toonaangevende technologieën in de bedrijfstak zoals Omgekeerde Osmose, Ultrafiltratie en Ionwisselingharsen.

Daarnaast organiseren de experts van Dow Water & Process Solutions een reeks informatieve sessies, de zogenaamde ‘Dow Talks’, in de speciaal daarvoor ontworpen Dow Dome. Bezoekers worden uitgenodigd om in deze ontmoetings- en conferentieruimte met een oppervlak van 105 m2 te netwerken en deel te nemen aan discussies met andere deelnemers over de nieuwste trends en innovaties in diverse sectoren waar de nieuwe geavanceerde technologie wordt toegepast, zoals de industrie, de energiesector en gemeentewatervoorzieningen.

Deelnemers aan Aquatech kunnen ook meer inzicht krijgen in de innovaties achter de technologieën van Dow. Hiervoor staat een interactieve tour van de productiefaciliteiten op het programma met voorlichting en info over ‘Where Solutions Flow’. De nadruk ligt op de belangrijke rol van R&D bij alle productlijnen. Dow Water & Process Solutions is te vinden in stand 07.442 in hal 7, recht tegenover het Innovation Lab.

“We zijn erg blij dat een bedrijf van wereldfaam als Dow onze beurs actief steunt”, zegt Annette Bos, Domein Manager Aquatech. “We kijken erg uit naar deze jubileumeditie van Aquatech Amsterdam en met de Dow Dome van hoofdsponsor DOW hebben professionals uit de bedrijfstak nóg meer mogelijkheden om kennis uit te wisselen en hun netwerk uit te breiden.”