Maritime Industry 2016

Ruim 14.000 vakgerichte bezoekers, compleet nieuwe standbouw met frisse uitstraling en een record aantal exposanten. Dat is Maritime Industry 2016 in een notendop. Evenementenhal organiseerde deze vakbeurs op 24, 25 en 26 mei in Gorinchem. Dit jaar ontving Maritime Industry ruim 14.000 brancheprofessionals tijdens de vakbeurs. Er kwamen ook meer vakgerichte bezoekers op het driedaagse evenement af dan voorgaande jaren. Hiermee is de missie om wederom een hoogwaardige vakbeurs neer te zetten geslaagd.

Introductie nieuwe standbouw
Maritime Industry 2016 was bovendien de eerste vakbeurs in Evenementenhal Gorinchem met nieuwe standbouw. Voorheen had de standbouw een beukenhoutenkleur. De nieuwe standaard wanden zijn lichtgrijs. Deze interieurwijziging creëerde een strakke, rustige en zakelijke sfeer op de beursvloer.Er was meer reden tot juichen. In aanloop naar Maritime Industry 2016 breidde Evenementenhal de beursvloer uit met 600 m2 door de expeditie te verplaatsen. Hierdoor ontstond ook een betere beursvloerindeling. Voorheen werd het achterste gedeelte van de hal onderbroken door de expeditie, waardoor er twee losse hoeken waren. De verplaatsing van de expeditie zorgde ervoor dat er een aaneengesloten, lichte en open ruimte is ontstaan. Hierdoor was de beursvloer groter dan ooit en was er nog meer ruimte voor de brancheprofessionals uit de maritieme sector. Verder was de bovenverdieping met een speciale innovatieroute van EICB voor het eerst aan de beursvloer toegevoegd. Gevolg: meer beursbeleving en branche-informatie. Over toegenomen beursbeleving gesproken: de binnentuin met vijver van Evenementenhal Gorinchem werd optimaal benut. Dit was namelijk de plek op Maritime Industry 2016 om miniatuurweergaven van de binnenvaart en zeevaart te bewonderen.

Beursorganisatie meer dan tevreden
Voor de beursorganisatie was Maritime Industry 2016 net als voor exposanten en bezoekers een geslaagd evenement. “Exposanten moeten op onze vakbeurzen in contact raken met de juiste doelgroep. En andersom. Voor deze editie is alles uit de kast gehaald. Elk stukje beursvloer van Evenementenhal Gorinchem is optimaal benut: begane grond, bovenverdieping en zelfs de binnentuin. Wij hebben met deze vakbeurs een stevig fundament gelegd voor de toekomst”, aldus Adviseurs Esther Rodenburg en Amanda van Goolen.  Klik hier voor informatie.