Nauwere samenwerking Georg Fischer N.V. en AE Sensors B.V.

Georg Fischer N.V., leverancier van leidingsystemen en AE Sensors B.V., leverancier van meet- en regelsystemen gaan nauwer samenwerken. De samenwerking richt zich op Automation in het algemeen en het meet- en regelprogramma in het bijzonder.

signet-groep-plAanleiding hiervoor is de nieuwe radar niveautransmitter, type 2290 van GF. Door middel van radarsignaal kan dit product zeer accuraat het vloeistofniveau in tanks meten. Nog voor de radar niveautransmitter officieel werd vrijgegeven, zette AE Sensors B.V. deze succesvol in, in een pilot project. Naar volle tevredenheid van de klant droeg het bedrijf zorg voor het advies, het inregelen en de after sales.

AE Sensors B.V., al meer dan 25 jaar een begrip in de wereld van sensoren, bleek een echte ‘Solutions Provider’, hetgeen uitstekend past bij de ‘We add value’ bedrijfsfilosofie van GF. In de nauwere samenwerking blijft GF verantwoordelijk voor haar meet- en regelproducten met alle bijbehorende services. AE Sensors echter, voegt desgewenst kennis toe door advies vooraf, eventueel inregelen en service achteraf.

Beide bedrijven voegen dus, ieder op eigen expertise, een unieke waarde toe. Dit ontzorgt de gebruiker vanaf advies vooraf tot na de ingebruikname, hetgeen voor alle betrokkenen een win-win situatie is.